NOVINKY

arr3DOPLNENIE SKLADU9.8.2017 BUMGENIUS nájdete aj u nás, čakáme na dodanie, ktoré by malo byť každým dňom. Objednávky... arr3NOVÉ VECIČKY11.5.2016 Predobjednávky na NÁDHERNÚ limitovanú edíciu manduc, nové úžasné nosítka CABOO+ORGANIC... arr3TESTUJEME pre vásPrejsť na článok...

 

 

 


KONTAKT

PLIENKOVÝ SVET
Skalica
tel: 0907 767 591
info@plienkovysvet.sk

ANKETA

Budeme radi, keď nám odpoviete akú dopravu uprednostňujete:

GSL 38% zásielkovňa 25% slovenská pošta 24% 13%

TOVAR V AKCII

NAŠA CENA 43,00 EUR
SKLADOM
NAŠA CENA 21,90 EUR
SKLADOM
NAŠA CENA 21,90 EUR
SKLADOM

ODPORÚČAME

NAŠA CENA 11,80 EUR
SKLADOM
NAŠA CENA 3,59 EUR
SKLADOM

» Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov v Plienkovom svete

 

Prevádzkovateľom internetového obchodu Plienkový svet je ForGolf, s.r.o. Clementisova 1087/15, 909 01 Skalica, IČO: 47698446, DIČ: 2024082148.

Vaše súkromie je pre nás dôležité a preto chránime Vaše údaje. Avšak k poskytnutiu všetkých služieb potrebujeme o Vás vedieť základné informácie. Niektoré z nich majú povahu osobných údajov v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z., o ochrane osobných údajov, ktorým sa riadime.

Nakupovať u nás môžete aj bez registrácie, ale pri nakupovaní je tak či tak nutné vyplniť niektoré dôležité údaje:

-          Meno a priezvisko

-          Adresa doručenia tovaru

-          Váš email a telefónne číslo (slúžia na komunikáciu s Vami)

-          Fakturačná adresa (ak je iná ako adresa doručenia)

-         Ak nakupujete ako firma, obchodný názov, IČO a IČ DPH (pre vystavenie faktúry a správne zaúčtovanie

Tieto údaje sú uchovávané na chránených serveroch sprostredkovateľa nášho eshopu. Povinné údaje, ktoré vypĺňate, spracovávame výlučne pre účely fakturácie a doručenia tovaru. V prípade registrácie môžete svoje údaje kedykoľvek zmeniť v zákazníckej sekcii po prihlásení sa. V prípade, že si želáte zrušiť svoju registráciu, požiadajte nás o to e-mailom a my Vám následne konto deaktivujeme.

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom, s výnimkou Slovenskej pošte a.s. s ktorou je spolupráca nevyhnutná pre doručenie Vašej objednávky. Tieto údaje sú však vždy poskytnuté jednorazovo pre vybavenie Vašej konkrétnej objednávky. Databázu osobných údajov chránime pred ich poškodením, zničením, stratou a zneužitím.

Registráciou nám udeľujete súhlas so spracovaním svojich osobných údajov uvedených v objednávke za účelom vybavenia objednávky a dodania tovaru, a to na dobu nevyhnutnú na plnenie zmluvy. V súlade s § 28 zákona máte právo požadovať informáciu o spracovaní vašich osobných údajov, a zoznam osobných údajov, ktoré sú predmetom spracovania, právo na opravu nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, právo na likvidáciu osobných údajov, ak účel ich spracovania skončil, právo na základe bezplatnej písomnej žiadosti namietať voči využívaniu svojich osobných údajov na marketingové účely.

Vaše osobné údaje sme oprávnení spracovávať aj po skončení pôvodného účelu spracovania len v nevyhnutnom rozsahu pre účely štatistiky, účtovníctva a prieskumu, a poskytnúť tretím stranám alebo verejnosti súhrnné štatistické informácie o zákazníkoch, návštevnosti, obrate a ďalšie údaje, avšak v anonymizovanej podobe tak, že na ich základe nebude možné nijakým spôsobom identifikovať našich zákazníkov.

 

N2U4ZjZmY